dinsdag 13 januari 2015

Goed doel



Iedere dag weer besef ik hoe goed we het met ons gezin hebben. We hebben een dak boven ons hoofd, goed te eten, mooie kleding, kortom het ontbreekt ons aan niets. Dat is voor een heleboel gezinnen wel anders. Die zijn blij dat ze iedere dag te eten hebben. Geld voor iets extra’s is er niet. En vaak ook niet om de verjaardag van de kinderen te vieren. 

http://www.stichtingfeestneus.nl/



Daarom steunt Kleurig & fleurig kinderkleding Stichting Feestneus. Deze stichting zorgt voor een verjaardagsdoos met alles erop en eraan voor ouders die financieel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in Apeldoorn en omgeving. In die verjaardagsdoos zit een passend cadeautje, slingers en ballonnen, benodigdheden om een mooie taart te bakken, en traktaties voor op school. 

5% van ieder verkocht kledingstukje


Van ieder verkocht kledingstukje leg ik 5% van het betaalde bedrag opzij voor Stichting Feestneus om dit aan het eind van het jaar te kunnen doneren. Met jouw aankoop help jij dus ook mee om kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben een fijne verjaardag te geven.Dat shopt nog leuker, toch?



Alvast bedankt voor je bijdrage,

 Astrid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten