zondag 18 januari 2015

Blue monday winactie

Maandag 19 januari is Blue-Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Althans,volgens een Engelse psycholoog.
En waarom is dit dan de meest depressieve dag? Veel mensen vallen in een gat: de feestdagen van december zijn voorbij, veel goede voornemens zijn gesneuveld, het weer is vervelend, de lente laat nog lang op zich wachten, de volgende vakantie is ook voorlopig nog niet in zicht en het weekend is weer voorbij. Reden genoeg voor veel mensen om zich op de derde maandag van het jaar down, zakkig en lusteloos te voelen.

 

Vrolijke blauwe maandag

 

Ben jij ook één van die mensen die last heeft van het Blauwe maandag gevoel? Daar gaan we wat aan doen. Bij Kleurig & fleurig kinderkleding is maandag 19 januari Vrolijke Blauwe maandag. Op alle blauwe kleertjes op onderstaande foto geven we 25% korting. 

http://www.kleurigenfleurigkinderkleding.nl/


En of dat nog niet genoeg is, verloten we ook nog eens deze leuke blauwe babyslofjes.  De slofjes zijn gemaakt van donkerblauwe katoenen joggingstof, interlocktricot van biologische katoen en gevoerd met turkoois blauwe tricot van katoen en elastaan. De voetlengte is 11 cm, de schachthoogte 8 cm. Door het  brede elastiek in de bovenrand blijven de slofjes goed aan de voetjes van het kindje zitten.

blauwe babyslofjes winactie 19 januari 2015
 

Hoe kun je meedoen?

 

Zie jij ook al kleine trappelende voetjes in deze mooie blauwe slofjes? Mee doen met de winactie is heel simpel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief in de webshop. Zorg dat je een geldig e-mailadres vermeldt zodat ik contact met je op kan nemen mocht je de slofjes gewonnen hebben. Een berichtje achterlaten op het blog of facebook en deze twee volgen is natuurlijk ook goed. En dit bericht delen is fijn, zo kunnen zoveel mogelijk mensen mee doen.

Mee doen kan tot en met vrijdag 23 januari, zaterdag 24 januari  maken we de winnaar van de slofjes bekend. 
En, wordt de Blue Monday al een beetje meer Vrolijke Blauwe maandag?
Liefs, Astrid

7 opmerkingen:

  1. Mmmm probeerde net al berichtje te plaatsen maar er ging wat fout. Anyway, wat een onwijs schattige slofjes! Ik doe graag mee met de winactie & heb me ingeschreven voor jullie nieuwsbrief. Liefs, Berdien ( berdien_renes@yahoo.com)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn dat je de slofjes zo leuk vindt Berdien. Nog even wachten tot zaterdag, wie weet kan ik ze naar je opsturen. Warme groet, Astrid

      Verwijderen
  2. Schattige slofjes! Echt heeeel leuk! Ik doe graag mee! Voor mijn nieuwbakken neefje van 7 maanden!! Lekkere warme voetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schattige slofjes.
    Leuk voor mijn kleinzoon. Hij is 3 maanden jong.
    Zit helaas niet op facebook en wil dat ook niet meer.
    Mag ik nu wel meedoen?
    willlberg@ziggo.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natuurlijk mag je meedoen Will. Hier een berichtje achterlaten is voldoende hoor. Nog even geduld tot zaterdag, dan maak ik de winnaar bekend. Warme groet, Astrid

      Verwijderen
  4. Wat een mooie slofjes ik doe graag mee voor mijn lieve zoontje zodat hij heerlijke liefde volle warme voetjes hebt.

    BeantwoordenVerwijderen